Principe Dracul

 
Afiliado: 11/09/2015
Dopóki są tacy, którzy się nie starzeją, będę tu dla ciebie...
Puntos15más
Próximo nivel: 
Puntos necesarios: 185
Último juego
Bingo

Bingo

Bingo
187 días hace

Beneficiile de a fi pacient, dar nu pasiv

Când vine vorba de stabilirea și menținerea unei relații de iubire, răbdarea este un pilon. În mod clar nu avem de a place fiecare aspect, comportament sau la comanda partenerilor noștri, dar, de asemenea, nu trebuie să se comporte impulsiv distruge relația.

Suntem pacient, respect și tolerează pentru că ne place. Pentru că știm că în fiecare relație există un timp pentru ca lucrurile să fie armonizate pentru a se potrivi, la rândul său, cuprinzând nevoile fiecărei.

"Răbdare trebuie să fie reciprocă și a avut loc aproape ca un exercițiu. Eu sunt pacient cu tine pentru că te respect și vă iubesc, pentru că te-am recunoscut ca persoană, și știu că dragostea nu este celebra doar coincidențe, dar, de asemenea, să respecte diferențele. "

Dar răbdarea necesită claritate emotionala. Trebuie să știm unde limitele și să înțeleagă atunci când sunt încălcate ca oameni. Ca membri ai o relație de dragoste.

Nu putem închide ochii la deficiențele și să fie insensibil la durerea emoțională ne provoca gol, dispreț sau abuz subtilă exercitată prin cuvinte otrăvite.

Acest lucru este în cazul în care răbdarea este de peste, trăgând vălul pentru a vedea adevărul.