Principe Dracul

 
Afiliado: 11/09/2015
Dopóki są tacy, którzy się nie starzeją, będę tu dla ciebie...
Puntos15más
Próximo nivel: 
Puntos necesarios: 185
Último juego
Bingo

Bingo

Bingo
187 días hace

ACE ORI NU este dragostea care este deasupra, Răbdarea !!!

Uneori nu e dragoste ca peste, dar răbdare, că spun ei este sfânt, deoarece rezistă la vânturi și maree și întotdeauna se termină prin a plăti mai mult decât trebuie.

Acum, cum nu oferă nimic persoanei care a construit o legătură emoțională și vital, și chiar o viață?

"Uneori, realitatea în cele din urmă cade să ne deschidă ochii. Inima noastră nu poate șterge ceea ce simti de la o zi la noapte, dar atunci când o persoană își pierde cumpătul, pentru a primi de a lua unul după altul, toate vânzările către orbi. "

Unii spun că răbdarea este o virtute, dar, desigur, aceasta dimensiune nu poate fi aplicat în toate domeniile și, în plus, trebuie să aibă limitele ei.

Nu putem trece prin viață fiind pacient pentru a vedea drepturile noastre sunt încălcate, nevoile noastre ca fiind nevoie de reciprocitate, îngrijire, afecțiune și de recunoaștere.

Dragostea presupune angajament, determinare și răbdare ... dar o oarecare măsură
Răbdare în dragoste nu este același lucru ca și pasivitate

Așa cum sa indicat anterior, de multe ori ne-am defini conceptul de pacient ca un rezultat.

"Răbdarea este, de asemenea, definit ca o abilitate: a tolera situații nefavorabile pe care le avem sau nu controlează. Acum, când vorbim despre dragoste, trebuie să rămână cu un pas inaintea propria realitate. "

Unele dintre acestea sunt justificate folosind cuvântul ca o dimensiune ce trebuie luate.

Lucrurile sunt rele, dar ce vei face? Trebuie să ai răbdare. "Ce putem face în cazul în care este așa? Noi nu putem schimba, asa ca mai bine păstrați răbdare. "...